Genel

HAK-İŞ Sendikası'ndan, Rektör Gür'e ziyaret

HAK-İŞ Sendikası'ndan, Rektör Gür'e ziyaret
04-01-2017 08:08
Gaziantep

HAK-İŞ Gaziantep İl Başkanı ve Hizmet İş Sendikası Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Geçer, şube yönetim kurulu üyeleri ve sendika temsilcilerinden oluşan heyet Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür'ü ziyaret etti.

Gaziantep Üniversitesi olarak; göreve geldiği günden bu yana şehir erkleri, sanayi, sivil toplum kuruluşları ve sendikalarla iyi bir iletişim kurduklarını belirten Prof. Dr. Gür, “Bu iletişim kanalı içerisinde de sürekli işbirliklerimiz devam ediyor. Bu işbirliği ölçüsünde şehre huzur, birlik, beraberlik anlamında büyük katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz" dedi.

Mehmet Geçer ise Rektör Prof. Dr. Gür'ün göreve geldiği ilk günden bu yana birlik ve beraberlik ruhunun önemini vurgulayarak her zaman diyalogtan yana tavır sergilediğini belirtti. Geçer, Hizmet İş Sendikası olarak Gaziantep Üniversitesi ve Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde çalışan sendika üyeleriyle karşılıklı sevgi, saygı içerisinde iş barışını bozmadan aynı amaç doğrultusunda hizmet etmeye çalıştıklarını kaydetti.

Ziyaret sonunda Mehmet Geçer tarafından Rektör Prof. Dr. Ali Gür'e çalışmalarından dolayı plaket verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER