Yaşam

İmza süreci başladı

İmza süreci başladı
04-05-2018 09:55
Gaziantep

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi mecliste grubu bulunmayan ve son seçimlerde yüzde 3 oy oranının altında kalan siyasi partilerin Cumhurbaşkanı adayları için gerekli olan 100 imza için süreç başladı.

Gaziantep Adliyesi önünde toplanan İYİ Parti, CHP, Saadet Partisi ve Demokrat Partililer, il ve ilçe seçim kurullarının açılması ile birlikte imza vermeye başladılar. Dört partinin il ve ilçe Başkanları ile yönetim kurulu üyeleri, adliye önünde imza vermek üzere gelen vatandaşları karşılayarak seçim kurullarına yönlendirdiler.

KARAKUŞ,” İLK GÜN 100 BİN İMZAYI TOPLAYACAĞIZ”

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Serkan Karakuş, 9 Mayıs’a kadar sürecek sürec boyunca imzaların sabah 08.00’den akşam 20.00’ye kadar il ve ilçe Yüksek Seçim Kurullarında verileceğini belirterek,” Vatandaşlarımızın bu konudaki hassasiyetlerini ve bu hassasiyeti de değerlendireceklerini biliyoruz.  Partimiz için; “kurulamaz, yapılamaz, seçime giremez”  denildi. Ama partimiz bunların hepsini başardı. Genel Başkanımız Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı adayı olma konusunda hiçbir problemi yok. Biz yine de bunu halkın iradesi ile başarmak istiyoruz. Halkımızın desteğini arkamıza alarak seçime girmek istiyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener  bizden , ilk gün 100 bin imzanın toplanmasını istedi. Türkiye’ye bu mesajı vermek istiyoruz. Biz 100 bin imzayı ilk günde toplayıp bu işi bitirmek istiyoruz. Halkımızı bu konuda bize destek olarak görüyoruz ve çok büyük bir ivme yakaladık ve hızla yükseliyoruz. Vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz.İmza verme sürecinin başladığı andan itibaren vatandaşlarımızın yoğun talepleri ile karşı karşıyayız. Adliye önünde hem İYİ Parti’nin hem de CHP, Saadet ve Demokrat Parti yöneticileri ile görevlileri gelen vatandaşları karşılayarak yardımcı oluyorlar. İlk günden 100 bin imzayı toplayacağız ve 9 Mayıs’a kadar 1 Milyon’u geçeceğiz  ”dedi.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER