Güncel

İŞKENCECİ BABA!

Babası tarafından dilendirilen Suriyeli küçük kız çocuğa zabıta ekiplerinin işkence yaptığı iddia edildi. Asıl gerçek ise kameraların kayıtlarının izlenmesiyle ortaya çıktı

İŞKENCECİ BABA!
31-01-2018 10:24
Gaziantep

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin kent genelinde dilencilere yönelik sürdürdüğü operasyonlar devam ediyor. Bugüne kadar kentte yaşayan 50 dilenci çocuğun ailesiyle irtibata geçilerek çocukların dilencilikten uzaklaştırılmasına yönelik çalışmalara imza atıldı. Gaziantep’te önceki gün ise Suriyeli küçük kız çocuğunu dilendiren babanın işkence iddiaları ortalığı karıştırdı. Kızının zabıta görevlileri tarafından darp edildiğini dile getiren Suriye baba kaydedilmiş görüntüler üzerine suçunu itiraf etti.

BABA ÖNCE ZABITA GÖREVLİLERİNİ SUÇLADI

Sokaklarda zorla dilendirilen Suriyeli kız çocuğunun zabıta görevlileri tarafından darp edildiği iddiaları karşısında Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Salih Yıldırım detaylı soruşturma başlattı. Gaziantep’te bugüne kadar 50’ye yakın dilenci çocuğun tespit edilerek ailelerine ulaşan zabıta ekipleri bu olayla birlikte şaşkına döndü. Zabıta Daire Başkanı Yıldırım’ın talimatı üzerine çocuğun darp edildiği ileri sürülen bölgede güvenlik kameraları izlendi. Yapılan soruşturmada ise küçük kız çocuğunun babası tarafından acımasızca dövüldüğü tespit edildi. Küçük kız çocuğunun özellikle sırtında derin darp izlerine rastlanıldı. Öze çocuğunun dilenmesi için acımasıza döven Suriyeli baba şimdi her tarafta aranıyor.

İNSAN BUNLARI ÜVEY EVLADINA YAPMAZ!

Gaziantep'te dilencilik yapan Suriyeli 7-8 yaşlarındaki M.A. adlı kız çocuğuna yönelik gerçekleşen şiddet nedeniyle çocuğun anne ve babası hakkında soruşturma başlatıldı. Görevlilerin çocuğun evine gideceğini öğrenen anne ile baba ise ortadan kayboldu. Babanın itirafı üzerine polise haber verildi. Cep telefonu ile çekilen görüntülerin ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ailenin ifadesine başvurmak üzere adrese giden polis ekipleri, kızı ve ailesini evde bulamadı. Polis her yerde babası tarafından işkence edildiği ileri sürülen kızı ve babasını arıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER