Mobil

Kar yağışı ulaşımı da vurdu

Kar yağışı ulaşımı da vurdu
22-12-2016 04:04
Gaziantep

Gaziantep’te etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Pek çok vatandaş yoğun kar yağışı nedeniyle özel araçlarını çıkaramazken, ulaşımda etkin olarak kullanılan tramvayların çalışmaması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Geçtiğimiz gün sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı Gaziantep’te hayatı olumsuz etkiledi. Eğitime iki gün ara verilirken, belediye ekiplerinin karla mücadelesi yetersiz kaldı. Gece boyunca etkili olan kar yağışının ardından işlerine gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar büyük şok yaşadı. Etkili olan kar yağışı sonrası kapanan tramvayyolu nedeniyle tramvay seferlerinin yapılamadığını gören vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Yoğun kar yağışı nedeniyle araçlarını çıkaramayan çok sayıda vatandaş tramvay seferlerinin yapılamaması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne tepki gösterirken, karla mücadele konusunda yeterince önlem alınmadığını savundular.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı yapılan açıklamada ise; Karataş Bölgesi’nde kar yağışının aşırı şekilde etkili olmasından dolayı sabah saatlerinde tramvay seferlerinde sıkıntı yaşandığı ve bu sıkıntının 1 saat içerisinde çözümlenerek tramvay seferlerinin yeniden başladığı belirtildi.

 !#**h11518**#! 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER