Yaşam

Konserlerini sürdürüyor

Konserlerini sürdürüyor
29-03-2016 08:35
Gaziantep

Gaziantepli ünlü ses sanatçısı Murat Çelik, yeni kaset çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul’da yaşayan ve kısa sürede müzik piyasasında ki yerini alan Çelik, Türkiye’de ve Avrupa’da da konserlerini sürdürüyor.

Kısa sürede müzik piyasasına girmeyi başaran ses sanatçısı Murat Çelik, Gaziantep’i ziyaret etti. Ziyaretinde Gaziantep’te ki dostlarını ziyaret eden Çelik, kaset çalışmalarının yanı sıra yurt içi ve yurt dışında konser trafiğinin oldukça yoğun olduğuna dikkat çekti. Aslen Araban doğumlu olan üst üste çektiği müzik klipleriyle dikkatleri kısa sürede üzerinde toplayan Murat Çelik, “Gaziantep’imizin adını dünyaya duyurma adına önemli adımlar atıyoruz. Herkes üzerine düşen görevi yerine getirme çabası içerisinde. Bizlerde sanat dalında kentimizin adını duyurma gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu.
Bir süre daha Gaziantep’te kalacak olan Murat Çelik, daha sonra kaset çalışmalarını sürdürmek üzere İstanbul’a feri dönecek. Çelik’in Mayıs ayından itibaren Avrupa turnesine çıkacağı kaydedildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER