Yaşam

"Maker Faire" Deva Okulları'nda

Deva Okulları olarak 11 Şubat 2017 Cumartesi günü Bölgede ilk defa düzenlenen "Deva Maker Faire"...

03-02-2017 04:46
Gaziantep

Deva Okulları olarak 11 Şubat 2017 Cumartesi günü Bölgede ilk defa düzenlenen "Deva Maker Faire" organizasyonuna ev sahipliği yapacak olmanın heyecanı içerisindeyiz.

"Maker Faire" eğitimde teknolojinin kullanımını vurgulayan ve son zamanlarda dünyada fırtına gibi esen, 21. yüzyıl becerilerinin eğitimde kullanıldığı bir akımdır.

Türkiye'de daha yeni yeni uygulanmaya başlanan bu eğitim akımını okulunda uygulayan öncü bir kurum olarak Türkiye'nin dört bir yanından gelen seçkin okulları misafir edeceğiz.

Eğitimde teknolojiyi anaokulundan liseye her kademe uygulayan, Maker etkinliğini bölgede ilk defa okul öncesinden başlatan eğitim ile bütünleştiren bir kurum olarak öğrencilerimizin çalışmalarını ve yapım aşamalarını etkinliklerle katılımcılarımıza sunacağız.

Katılımcıların dilerse aktif olarak katılabileceği atölyelerden oluşan, dilersede dinleyici olarak katılabileceği sunumları içeren etkinlikler öğrencilerin eğitimi hususunda nasıl eğlenceli ve üretken bir hal aldığını görmelerini sağlayacak.

Türkiye’de eğitimin nabzını tutan büyük kurumların ve devlet erkânından pek çok katılımcının misafir olacağı bu etkinlikte sizleri de yanımızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Hem aileler hem öğrenciler için eşsiz bir deneyim olacak organizasyonumuza herkes davetlidir.

Ziyaretçi kayıt için aşağıdaki linkten başvurabilirsiniz:

http://makerfairedeva.com/ziyaretci-ol/

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER