Güncel

MANİFESTO GİBİ UYARILAR!

Ak Parti’nin Kızılcahamam Kampının sonunda Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatlara yaptığı uyarılar Gaziantep’te Ak Parti teşkilatlarında büyük yankı buldu

MANİFESTO GİBİ  UYARILAR!
29-04-2019 11:56
Gaziantep

AK Parti'nin Kızılcahamam kampında konuşan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bazı partililerin teşkilat ahlakından uzak olduğunu belirterek, “Fitne ve fesada dikkat edin” diye konuşmuştu. Teşkilatları yeni çalışma döneminde uyaran Başkan Erdoğan’ın dile getirdiği konular Ak Parti Gaziantep teşkilatlarında geniş yankı buldu. Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’nin önümüzdeki günlerde düzenleyeceği basın toplantısında çalışmalara ilişkin kamuoyuna açıklamalarda bulunacağı öğrenildi.

BAŞKAN ERDOĞAN TEŞKİLAT AHLAKINA VURGU YAPMIŞTI

Teşkilat ahlakına vurgu yapan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, fitne ve fesat unsurlarına dikkat çekerek, “Fitne, fesat unsurları böyle güçlü bir yapıyı her zaman tahrik, tahrip etmek üzere yollarına devam edeceklerdir. Bunlar da hep içinizden, içimizden çıkan birileri olacaktır. Bunlara kapımıza dayandıkları zaman verilecek cevap 'Bizim işimiz var, lütfen yolunuza.' Olmalı”  şeklinde konuşarak teşkilatların daha istikrarlı bir şekilde çalışmalarını sürdürmelerini istemişti. Başkan Erdoğan kampa katılan teşkilat üyelerini önümüzdeki süreçte daha dikkatli çalışmalara imza atılmasını istedi.

PEKİ, BAŞKAN ERDOĞAN BAŞKA HANGİ KONULARA TEMAS ETTİ

Başkan Erdoğan şu açıklamalarda bulunmuştu;
“Maalesef içimizde belli seviyeye, noktalara gelenlerin yaptığı çalışmalar yenilir yutulur cinsten değil. Bu davanın adamı olduğunu söyleyenler, bütün kampanya boyunca bu adamlar neredeler ya? Bunlar nereye gittiler? 'Efendim ben beğenmedim' E sen beğenmeyebilirsin. Yani biz herkesin beğeneceği isimleri bulma başarısını ne zaman gösterdik ki bugün göstereceğiz? Böyle bir şey olabilir mi? Burada bir yönetim varsa bu yönetim çalışmalarını, istişarelerini yapar ve bir karar verir. Bu karara da hep birlikte uyarız.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER