Gündem

Mehmet Yılmaz'dan AK Parti Genel Merkez Yetkililerine Eleştiri

AK Parti'nin etkin isimlerinden Mehmet Yılmaz, yerel seçimler öncesinde Cumhurbaşkanımıza gerçek anket sonuçlarının sunulmadığını ve bunun yerine manipüle edilmiş yüksek oranlı anket sonuçlarının iletildiğini iddia etti.

Mehmet Yılmaz'dan AK Parti Genel Merkez Yetkililerine Eleştiri
25-06-2024 18:47

Yılmaz, yaptığı açıklamada, teşkilat olarak genel merkezin kararlarına saygı gösterip, seçim sürecinde gece gündüz demeden çalışarak etkili bir kampanya yürüttüklerini belirtti. "Yaptığımız tüm çalışmaların belgeleri arşivimizde bulunmaktadır," diyen Yılmaz, yaşanan süreçle ilgili çarpıcı detaylar paylaştı.

Gerçek Anket Sonuçları Gizlendi

Yerel seçimler öncesinde Cumhurbaşkanımızın başkanlığında yapılan üst kurul toplantısında, genel merkez yerel yönetimler başkanının, gerçek anket sonuçları yerine manipüle edilmiş yüksek oranlı anket sonuçlarını sunduğu ortaya çıktı. Bu duruma rağmen, teşkilat olarak genel merkezin kararlarına saygı gösterip, seçim sürecinde gece gündüz demeden çalışarak etkili bir kampanya yürüttük. Yaptığımız tüm çalışmaların belgeleri arşivimizde bulunmaktadır.

Gaziantep'te Gerçekler Saklanıyor

Dün gerçekleştirilen il başkanlığı mülakatında, Cumhurbaşkanımıza Gaziantep ile ilgili gerçeklerin hala iletilmediği bir kez daha gözler önüne serildi. Genel merkez teşkilat başkanı ve koordinatör vekili, Gaziantep'te birçok ilçenin kaybedilmesine yol açan yanlış aday belirleme sürecinin sorumluları olduklarını kabul etmiyor. Bu yetkililer, Cumhurbaşkanımızı doğru bilgilendirmek yerine, partiyi kendi çıkarlarına göre yönlendirmeye devam ediyorlar.

Bu durumu eleştiren bir parti üyesi, "Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti sevdalısı bir üye olarak, gelinen noktayı kabul edemiyorum. Cumhurbaşkanımıza doğru bilgi verilmesi ve partimizin gerçekler ışığında yönlendirilmesi gerektiğine inanıyorum." şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER