Gündem

MHP'li Taşdoğan'dan Gaziantepspor yorumu

MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'un...

MHP'li Taşdoğan'dan  Gaziantepspor yorumu
09-03-2017 07:33
Gaziantep

MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'un durumunun içler acısı olduğunu söyledi.

İl binasında basın toplantısı düzenlenen Taşdoğan, kent ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmeler yaptı. Gaziantepspor'un ligdeki durumunun içler acısı olduğunu, Gazianteplilerin ve siyasi iradenin takıma sahip çıkması gerektiğini belirten Taşdoğan, "Gaziantepspor küme düşerse şehrimizde her alanda küme düşmüş olacaktır. Artık Gaziantepspor yönetiminin şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekmektedir. Türkiye Futbol Federasyonu takımın kaderiyle oynuyor. Bursaspor maçındaki hakem rezaleti adeta Gaziantepspor'a kumpas kurulmuş gibiydi. TFF içinde fareler biran önce temizlenmelidir. MHP olarak Gaziantep'e yıllarca hizmet etmiş bu şehrin takımının zor gününde destekçisiyiz" dedi.

Almanya'nın ile Türkiye arasında referandum kampanyası nedeniyle çıkan krize de değinen Taşdoğan, 4 milyon gurbetçi seçmene neye oy vereceklerinin anlatılması gerektiğini söyledi. Bu yüzden Ak Parti yetkililerine yönelik yasakların Türkiye Cumhuriyeti devletine yönelik yapıldığını ve CHP'li Deniz Baykal'ın "Hayır" kampanyası için gideceği Almanya programını iptal etmesiyle de devlet adamı duruşu sergilediğini kaydetti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER