Özel Haber

Mumbarcı Bacı, GastroFest'te İndirim Çağrısına Cevap Verdi

Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in esnafa yaptığı %15 indirim çağrısına destek veren Mumbarcı Bacı, festivalde sattığı ürünlerde %20 indirim yaparak festivalin ruhuna katkı sağladı.

Mumbarcı Bacı, GastroFest'te İndirim Çağrısına Cevap Verdi
17-09-2024 09:50

Gastronomi dünyasının kalbi olan Gaziantep'te, GastroFest Kültür Yolu Festivali tüm coşkusuyla devam ediyor. Festivale katılan ziyaretçiler hem Gaziantep mutfağının eşsiz lezzetlerini tadıyor hem de kentin kültürel zenginlikleriyle buluşuyor.

Festivalin en dikkat çekici anlarından biri de Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in esnafa yaptığı indirim çağrısı oldu. Vali Çeber ve Başkan Şahin, esnafların ürünlerinde %15 indirim yapmaları konusunda talepte bulundular.

Bu çağrıya, festival alanında mumbar satan ve lezzetleriyle ünlü Mumbarcı Bacı'dan destek geldi. Mumbarcı Bacı, piyasa fiyatlarına oranla %20 oranında indirim yaptıklarını belirterek, "Bu fiyatla bizi çok şükür kurtarıyor" dedi. Ayrıca fırsatçılara kesinlikle geçit verilmemesi gerektiğini vurgulayan Mumbarcı Bacı, festivalin hem esnaf hem de ziyaretçiler için kazançlı ve keyifli geçmesi temennisinde bulundu.

Mumbarcı Bacı olarak bilinen Rukiye Oğuz, sadece GastroFest'te değil, Gaziantep Kent Konseyi Doğal Yaşam Pazarı’nda da her hafta pazar günleri doğal ve yöresel lezzetleri Gazianteplilerle buluşturarak, yerel gastronomi kültürünü canlı tutmaya devam ediyor.

GastroFest, şehrin mutfağını ve kültürel mirasını ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtmaya devam ederken, esnaftan gelen bu tür destekler, festivalin ekonomik boyutuna da olumlu katkılar sağlıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER