Gündem

''Öğrenmenin yaşı olmaz''

''Öğrenmenin yaşı olmaz''
08-01-2016 07:08
Gaziantep

‘Öğrenmenin yaşı olmaz’ projesi kapsamında belge töreni düzenlendi. Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, Gönüllü Hizmet Vakfı İnal Aydınoğlu İlkokulu Müdürü Eyüp Yılmaz ve davetlilerin katıldığı belge törenini düzenlendi.

Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun iki ay gibi kısa bir sürede yaşları 66,63,57,56,53,35 olan altı kursiyerin azimli, özverili çabalarının sonucu, okuma yazma sevinci ve heyecanına şahit olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Kursiyerlerin düzenli olarak kursa gelmesinin bile büyük bir özveri olduğunu dile getiren Dursun, bundan sonrada okuma yazma faaliyetlerini devam ettirmelerini, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün her türlü desteği vereceğini belirtti.

Belge takdimi ve hediye kitap dağıtımından sonra Kaymakamımız öğretmenlerle de bir süre sohbet etti. Sohbette Gaziantep Valimiz Sayın Ali Yerlikaya’nın şehrimizdeki eğitim öğretim kalitesinin arttırılması ve TEOG - LYS sınavları başta olmak üzere tüm eğitim öğretim kademelerindeki hedef ve projeleri hakkında bilgi verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER