Gündem

Ortak temenni iş barışı

Ortak temenni iş barışı
14-12-2016 09:36
Gaziantep

Hizmet İş Sendikası Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Geçer, sendikaya kayıtlı 230 personelin hizmet verdiği Kredi Kurtlar Kurumu’nu ziyaret ederek, İl Müdürü Ahmet Kölemen ile üyelerinin çalışma durumunu görüştü. Geçer ayrıca çalışmalarında dolayı Kölemen’e plaket takdim etti.

 “İŞ BARIŞI HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZ”

Aynı zamanda Hak İş Konfedarasyonu’nun Gaziantep İl Başkanı da olan Mehmet Geçer, Gaziantep’te her zaman iş barışının devam etmesi için çalıştıklarını söyledi. Mehmet Geçer, Kredi Yurtlar Kurumu’nun da, sendikalı emekçilerin yoğun olduğu önemli kurumlardan birisi olduğunu belirterek, bu kapsamda Kurum ile karşılıklı sevgi, saygı içerisinde, iş barışını bozmadan, aynı amaç doğrultusunda hizmet verdiklerini söyledi.

Üyelerine karşı gösterdiği ilgiden dolayı İl Müdürü Ahmet Kölemen’e teşekkür eden Mehmet Geçer “Burada 230 üyemiz çalışıyor. Bu arkadaşlarımızın çalışma koşullarını her zaman yakından takip ediyoruz. Kurum da, gerçekten bu konuda hassas davranıyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz. İlgilerinden dolayı sendika olarak, Kurum Müdürümüz Sayın Ahmet Kölemen’e plaket vermeyi kararlaştırdık” dedi.

KÖLEMEN “BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR”

Kredi Yurtlar Kurumu Gaziantep İl Müdürü Ahmet Kölemen ise, Gaziantep’teki öğrencilerin barınmasına yönelik yoğun bir çalışma sergilediklerini belirterek, bunda personelin katkısının büyük olduğunu söyledi. Kölemen, “Elbette birlikte çalışıyor, birlikte başarıyoruz. Biz öğrencimizle, işçimizle, memurumuzla bütünüz. Birlikten güç doğar. Sizin aracılığınızla ben de tüm personellerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca Hak-İş’in faaliyetlerini de yakından takip ediyor, ülkemizin birlik beraberliği ve çalışma barışının korunması noktasındaki hassasiyetlerinden dolayı kendilerini kutluyorum” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda, Hak İş İl Başkanı Mehmet Geçer, KYK İl Müdürü Ahmet Kölemen’e plaket takdim etti. Sendika yöneticilerinin de yer aldığı ziyarette, Yurt Personel Şefleri Emine Aluz, İbrahim Çakmak ve Hacer Yapış ta hazır bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER