Mobil

Şehit Ailelerinden operasyonlara tam destek

Şehit Ailelerinden operasyonlara tam destek
17-05-2016 12:15
Gaziantep

Gaziantep Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hamza Bayındır, Türkiye’de Terör bitene kadar operasyonların devam etmesi gerektiğini söyleyerek, " Biz devletimizin, askerimizin ve polisimizin her zaman yanındayız” dedi.

Gaziantep Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hamza Bayındır, son dönemlerde meydana gelen terör saldırılarına ve terör örgütüne yönelik operasyonlara ilişkin gazetemize açıklamalarda bulundu. Bayındır, terör örgütüne yönelik operasyonların devam etmesi gerektiğini ifade ederek, "Bir yıldır devam eden operasyonlarda çok sayıda askerimizi şehit verdik. Çözüm Süreci sırasında ülkede bir normalleşme dönemi başlamıştı. Ta ki PKK Doğu ve Güney doğuda  hendek kazıp barikat kurana kadar Çözüm Süreci devam etti. Ancak terör örgütü bu süreçte boş durmadı camilere, okullara, evlere ve yollara patlayıcılar yerleştirdi. Devlet Çözüm Süreci'nin art niyetli olarak kullanıldığını görüncede operasyon başladı. Terör örgütü hain tuzaklara kurarak, kapalı yerlerden askerlerimize saldırdığı için biz çok sayıda zayiyat veriyoruz. Ordu ve devlet bu terör örgütünün üzerine böyle gitmeye devam etmeli eğer devam etmezse operasyonlar, Doğu’nun halkını kaybetmiş oluruz. Operasyonlar devam etmezse halkın Devlete güveni kalmaz ve o halkı kendimizden uzaklaştırmış oluruz” diye konuştu.

DEVLETİMİZİN, ASKERİMİZİN VE POLİSİMİZİN YANINDAYIZ
Operasyonlara ilişkin konuşan Bayındır, “Daha önce 1 veya 2 şehit haberi geldiğinde sokaklara dökülürdük şimdi şehit haberleri daha çok gelmeye başladı ancak operasyonlarda devam ediyor. PKK’nın bitmesi için herkes bir çaba gösteriyor. Bizde yetkililere şehit geliyor diye tepki gösterip operasyonları bitirmesini isteyemeyiz. Terör bitene kadar operasyon devam etmeli. Biz devletimizin, askerimiz ve polisimizin her zaman yanındayız” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER