Özel Haber

Sevgi Erdemoğlu’ndan Otizmli Çocuklara Destek Ziyareti

Sevgi Erdemoğlu’ndan Otizmli Çocuklara Destek Ziyareti

Sevgi Erdemoğlu’ndan Otizmli Çocuklara Destek Ziyareti
03-09-2024 11:43

Ünlü iş insanı Sevgi Erdemoğlu, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekleyerek otizmli çocuklar için önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Dopamin Spor Kulübü ile hayatımıza giren ve başarılı ilerleyişi ile Gaziantep ve bölge illerinde de önemli hizmet veren Otizm Uygulama Akademisinin kurucusu Egemen Aslan ve ekibinin özveriyle gerçekleştirdikleri komplekse hayranlığını dile getiren  Erdemoğlu, otizmli çocuklarla keyifli vakit geçirerek onlara da  moral verdi.

Bir merkezden çok daha fazlası

Gaziantep’te bir çok sosyal sorumluluk projesine imza atan Sevgi Erdemoğlu,sosyal sorumluluk kapsamında Otizm Uygulama Akademisini ziyaret ederek Egemen Aslan ve ekibinin başarılarından çok etkilendiğini ve bundan sonra daha çok kişiye ulaşarak daha fazla destek verilmesini umut ettiklerini dile getirdi.

Daha önce de benzeri faaliyetleri organize eden Sevgi Erdemoğlu, aile olarak birçok konuda projeler yürüttüklerini ifade etti.  Sevgi Erdemoğlu şunları söyledi. “Erdemoğlu ailesi olarak sosyal sorumluluk projeleri bizim önceliklerimizdendir. Rahmetli dedem Mehmet Erdemoğlu adına kurulan vakıf kanalıyla onlarca okul, sağlık ocakları, camiler, taziye evleri, Mimarlık Fakültesi yapımını gerçekleştirdik ve binlerce öğrenciye karşılıksız burs vermekteyiz.  Bende Erdemoğlu ailesinin bir ferdi olarak kendime örnek aldığım aile büyüklerimin yolunda gitmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bu günde Otizm Uygulama Akademini ziyaret ederek çocuklarımızla bir araya geldik ve onlara destek sözümüzü verdik” dedi.

Ziyaret sırasında çocuklarla yakından ilgilenen Erdemoğlu, sohbet ederek onların yanında olduğunu hissettirdi. Bu anlamlı ziyaret, otizm farkındalığını artırmayı hedeflerken, Sevgi Erdemoğlu’nun sosyal sorumluluk konusundaki hassasiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Tek tek ilgilendi

Erdemoğlu, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, çocukların eğitim süreçlerine destek olmak adına sponsorluk konusunda da yardımcı olacağını belirtti. “Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Onların hayatlarına dokunmak, küçük de olsa bir fark yaratabilmek benim için çok değerli. Sayın Egemen Aslan ve arkadaşları burada çok güzel işler başarmışlar. Çocuklarımız burada çok mutlular ve becerilerini en güzel şekilde geliştirebiliyorlar. Gaziantep te böylesine profesyonel bir merkezin varlığı bizler içinde çok umut verici .Emek veren herkesi yürekten kutluyorum” ifadeleriyle duygularını dile getiren Erdemoğlu, bu çocukların eğitimlerine katkıda bulunmak için uzun vadeli destek sağlayacağının altını çizdi.

Erdemoğlu’nun  bu anlamlı ziyaretine ve gösterdikleri ilgiye teşekkürlerini ileten Egemen Aslan;” Otizm ve diğer tüm özel gereksinimli çocukların sorunları, her geçen gün daha fazla farkındalık gerektiren bir konu haline geliyor. Otizm Uygulama Akademisi ise, bu bilinçlenme çabalarının ön saflarında yer alıyor. Toplum olarak özel gereksinimli bireylere sağlanan destek, hepimizin kalitesini artırır.”

Toplumun her kesiminden büyük takdir toplayan bu ziyaret, sosyal sorumluluk projelerinin önemini bir kez daha ortaya koyarken, Sevgi Erdemoğlu’nun sponsorluk sözü aileler için umut kaynağı oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER