Özel Haber

SIKINTISI OLAN VATANDAŞ ‘İLACINI’ AK PARTİ’DE BULUYOR!

Gaziantep’te binlerce vatandaş yaşadığı sorun ve sıkıntıları belediyeler ve yardımlaşma vakıflarının ardından Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığında gideriyor.

SIKINTISI OLAN VATANDAŞ ‘İLACINI’ AK PARTİ’DE BULUYOR!
02-06-2021 11:11
Gaziantep

Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığı kentte yaşayan ve sorunları bulunan vatandaşların sorunlarına çözüm buluyor. Her gün nöbetçi uygulama ile yönetim kurulu yeleri vatandaşların sorunlarını dinliyor ve çözüm ortağı olmaya çalışıyor. Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, uygulama sayesinde vatandaşların sorunlarını dinlediklerini ve onların sorunlarıyla dertlendiklerini dile getirdi.

MESAİ SAATLERİ İÇERİSİNDE
SORUNLARINIZI AKTARABİLİRSİNİZ

İl başkanlığı kongresinin ardından yeni dönemde de göreve devam eden Eyüp Özkeçeci’nin uzun süredir uygulamaya koyduğu çalışma ile çok sayıda vatandaşın sorununa çözüm bulundu. Mücahitler, Sani Konukoğlu Blv. No:26/A, 27090 Şehitkamil/Gaziantep adresinde yer alan Ak Parti Gaziantep il başkanlığı binasına gelen vatandaşlara il başkan yardımcılarından biri olmak üzere 3 kişilik yönetici sorunların çözümü noktasında yardımcı oluyor. Ak Parti Gaziantep il başkanlığına gelen vatandaşların önemli bölümünün ise borçlarından dolayı sıkıntı yaşadığı dile getiriliyor.
İL BİNASINA GELEMEYEN (0342) 325 20 22-24

NOLU NUMARAYI ARIYOR

Ak Parti Gaziantep İl Başkanlığı binasında her gün görevlendirilen 3 kişilik yönetici kadrosu gelen yüzlerce vatandaşın sorunlarına çözüm arıyor. Parti binasına gelemeyen vatandaşlar ise sorunlarını 0 342 325 20 22-24 nolu telefon hatlarını arayarak bildiriyorlar. Sorunları dinlenen vatandaşların kayıtları oluşturulduktan sonra ise sorunun çözümü için uğraşılıyor ve sorunu olan vatandaşa geri dönüş yapılarak bilgi veriliyor. Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, uygulama sayesinde vatandaşların sorunlarını dinlediklerini ve onların sorunlarıyla dertlendiklerini dile getirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER