Mobil

Gaziantepli genç Twitter fenomeni oldu

Gaziantepli genç Twitter fenomeni oldu
08-01-2017 09:29
Gaziantep

Bir arkadaşının tavsiyesiyle Twitter’a üye olan ünivetsiteli genç, 310 bini aşan takipçi sayısıyla adeta fenomen oldu. Paylaştığı ilginç tweet’lerle adından söz ettiren genç, oyuncu ya da gazeteci olmayı hedefliyor.

23 yaşındaki üniversite öğrencisi Efe Kuruşçu aslen Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Sakçagözü mahallesinden. Twitter’da 310 bin kişi tarafından takip ediliyor. Twitter’da adeta fenomen haline gelen Kuruşçu, bir arkadaşının tavsiyesi ile hesap açtığını söyledi. Ara sıra tweet atarken takipçi sayısının bir anda arttığını gören Efe Kuruşçu, 4 sene içinde 310 bin takipçiye ulaştı.

Kendisini her yaştan insanın takip ettiğini ifade eden Efe Kuruşçu, “Komik biri olduğumu ve nabza göre şerbet verdiğimi düşünüyorum. Gece oturup düşündüğüm şeylerin aslında herkes tarafından düşünülüyor olması insanlara ilginç geliyor. Beni her yaştan takip eden var. Öğretmenler, doktor, gazeteci, sanatçı, siyasetçi ve öğrenciler var. Hande Yener, Sinan Akçıl, Nihat Doğan, Ziynet Sali gibi ünlülerde takip ediyor” diye konuştu.

Ayrıca Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'de Efe Kuruşçu'nun takipçileri arasında. Kuruşçu, “Bundan sonra sosyal medya üzerinden yapılabilecek tüm organizasyonlarda en ön sırada bulunmak istiyorum. İleride gazeteci veya siyasetçi olmak aklımdan geçiyor. Beni takip eden tüm takipçilerime teşekkür ediyorum. Takip etmeyen arkadaşlarıma da profilime uğramalarını tavsiye ediyorum” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER