Mobil

‘Ülkemizin gözbebeğisiniz’

‘Ülkemizin gözbebeğisiniz’
07-04-2016 11:34
Gaziantep

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Türk Polis Teşkilatının 171. Yıldönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Yerlikaya, “Türk Polis Teşkilatı, 171 yıllık köklü geçmişiyle cennet yurdumuzun, şanlı bayrağımızın ve aziz milletimizin yılmaz koruyucusu ve savunucusu olarak üstün bir hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdürmektedir” diye konuştu.
 
Yerlikaya yazılı açıklamasında, “Emniyet teşkilatımız; kendisini sürekli yenileyen, gelişen teknolojileri en iyi şekilde kullanan, yüksek disiplin anlayışına sahip personeli ve modern donanımıyla ülkemizin gözbebeği kurumlarından biridir. Kahraman polislerimiz her türlü yıkıcı ve bölücü unsurlara karşı ülkesi ve milletinin huzur ve asayişi uğrunda seve seve can vermeyi göze alan yüksek cesaret ve kararlılıkla görev yapıyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Polis bir asker kadar disiplinli, bir hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar da şefkatli olmalıdır.” vecizeleriyle polisimize gösterdiği ilkeler Emniyet teşkilatımızca şiar edinilmiştir” diye konuştu.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, “Polisimizin üstün cesaret ve kahramanlıkla gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar hukukun üstünlüğü, demokratik hak ve hürriyetlere saygı çerçevesinde, daima mazlum ve mağdurların yanında olarak devam edecektir. Türk Polis Teşkilatımızın 171. kuruluş yıldönümünü kutlarken, kendilerine tevdi edilen görevleri canı pahasına yaparken görevi başında şehit düşen emniyet mensuplarımıza Allah’tan rahmet diliyor, malul ve gazilerimizi minnetle anıyorum. Ülkemizin bekası, aziz milletimizin huzur ve asayişi için mesai mefhumu gözetmeden büyük bir özveriyle görev yapan Emniyet Teşkilatı mensuplarımızın bu güzel gününü tebrik ediyor; bütün polislerimize sağlık, esenlik ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER